Gabriëlle de Jong-Regtien komt ons ondersteunen bij het geven van trainingen. Ze gaat aan de slag op het gebied van Coaching en NLP. Onder andere zal ze meewerken bij de Training Adviesvaardigheden.

Gabriëlle stelt zich graag even voor:

Jarenlang ben ik werkzaam geweest bij diverse bedrijven op allerlei vakgebieden. In de loop der tijd heb ik ontdekt dat mijn kwaliteiten liggen in het coachen en trainen van mensen.

Als eerste stap heb ik toen de opleiding psychologie en coaching gevolgd. Mijn drang nog meer te weten te komen hoe ik mensen op de meest effectieve wijze persoonlijk kan laten groeien, heeft mij doen besluiten de internationaal gecertificeerde NLP Trainersopleiding te volgen.

Nadat ik deze opleiding succesvol had afgerond, merkte ik dat het mijn missie is als trainer en coach samen met jou te onderzoeken wat jouw intrinsieke motivatie is en hoe je jouw eigen gedrag effectief kunt beïnvloeden.

Belangrijke waarden voor mij zijn eerlijkheid, oprechtheid, respect, vertrouwen.

Naast het geven van trainingen en coachen ben ik graag aan het sporten. Ik fiets en zwem meerdere keren per week en loop graag hard (bikkeltraining). Dit om mezelf mentaal en fysiek in goede conditie te houden.

Mijn lijfspreuk is: If you never try you will never know